Naast ons ‘binnen’ schilderwerk kunt u uiteraard ook bij ons terecht voor al uw schilderwerk ‘buiten’.

Ervaren vakmensen met een passie voor het schildersvak. Of het nu om een nieuwbouw of klassieke woning of bedrijfspand gaat, door onze ruime ervaring kunnen wij voor elk project een mooi stuk werk verrichten. Wij beschikken over een ruime hoeveelheid eigen materieel: steigers, ladders, hoogwerker, aanhangers en gereedschappen. Aangezien wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL Garantie bent u verzekerd van een solide en betrouwbaar bedrijf, ondersteund door een keiharde garantie. Als erkend schilder heeft u bij ons bedrijf het voordeel van het gunstige BTW tarief van 9% op woningen ouder dan 2 jaar!

Wij werken met 1ste klas producten, onder andere Sigma en Sikkens. Onze schilders zijn vakbekwaam en verstaan hun vak tot in de finesses.

Zij beschikken niet alleen over veel ambachtelijk vakmanschap, maar ook over de vereiste specialistische vakkennis. Als opdrachtgever bent u verzekerd van vakbekwame schilders, die garant staan voor een perfecte uitvoering van het schilderwerk.

Neem gerust eens kontakt met ons op om alle mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 0346-552887 of 06-54970454. Uiteraard kunt u ons ook via de mail bereiken!